En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kayranında uzman ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Hiçbir kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Hariçişleri Bakanlığı teşkilat kuruluşsında hangi tadilat yapıldı, dış politikaya etkileri neler olacak?

Yangın veya ivedili pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu tasarlar ağır durumların teknik göstericisidir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara normal şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çısoy tütünın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

İstanbul Cumhuriyet Esasmüddeiumumilığının tutuklamaya sevk makalesında, yangın sonrasında hadise yeri tetkik ekipleri, İstanbul Yangın Merdiveni Kapısı İtfaiyesinin mütehassıs ekipleri, üç yabanlık iş emniyetliği ve yangın uzmanı bilirkişi heyetince ve 2 Cumhuriyet altını Müddeiumumisı nezaretinde inceleme ve keşif bünyeldığı kaydedildi.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page